GreenRecovery ZONNEPANELEN

Canadian Solar zonnepanelen

Begin direct met energie besparen en kies voor Canadian Solar zonnepanelen van Green Recovery.

Canadian Solar staat bekend om de hoge kwaliteit en solide garanties (25 jaar en herverzekerd bij verzekering maatschappijen) en staat in de top 3 van de grootste producenten zonnepanelen wereldwijd en staat voor betrouwbaarheid. 

Green Recovery adviseert bedrijven en consumenten duurzame zonnepanelen en warmtepompen met een zeer hoog rendement.

Voor groot-zakelijke SDE projecten bieden wij van de poly kristallijne zonnepanelen aan van Canadian Solar, de zogenaamde project modules. Deze zonnepanelen zijn prijstechnisch interessant, maar hebben wat minder vermogen dan de zonnepanelen van de merken Jinko Solar en LG Solar. De vermogens liggen tussen de 275 en 300 Watt. 

Wanneer u voor Canadian Solar zonnepanelen kiest dan kiest u voor een milieuvriendelijke en duurzame investering!

Komt u gerust kijken naar de mogelijkheden in onze showroom in Leusden of Breda (op afspraak). U wordt bij Green Recovery altijd geïnformeerd door een zonne-energie-expert.
Heeft u al een offerte ontvangen? Wij adviseren u om deze te vergelijken met onze offerte, zodat u weet dat het uw investering waard is. 

Bij de aanschaf van zonnepanelen van Green Recovery kiest u voor eerlijke zonne-energie door panelen met het hoogste rendement voor een scherpe prijs. 

Over de montage van uw Canadian Solar zonnepanelen hoeft u zich niet te bekommeren. U zult gegarandeerd langdurig plezier en financiëel voordeel ervaren van uw professioneel geplaatste zonnepanelen op uw bedrijfspand of vastgoedproject.

Komt u in aanmerking voor een subsidie voor het opwekken van zonne-energie?

Voor groot-zakelijke SDE projecten kunt u bij de aanschaf van Canadian Solar zonnepanelen wellicht gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).
Deze gunstige regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen.
Eén van de categorieën is de subsidie voor het opwekken van zonne-energie. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de regeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om het gebruik van duurzame energievoorziening in Nederland aan te moedigen. 

Klik hier voor meer informatie over SDE+

 

canadian solar green recovery

 
   Ga naar het zonnepanelen overzicht