GreenRecovery ZONNEPANELEN

Jinko Solar zonnepanelen

Jinko Solar biedt duurzame zonnepanelen mét hoog rendement en langdurige garantie. Green Recovery adviseert u graag!

Jinko Solar is op dit moment de grootste producent van zonnepanelen en heeft in meerdere Aziatische landen fabrieken. De panelen zijn te verkrijgen in een Full Black uitvoering en een niet Full Black variant met zilveren omlijsting en witte backsheet.
De Full Black panelen hebben een vermogen van 315 Watt en de niet Full Black zonnepanelen hebben een vermogen tussen de 315 en 335 Watt.

Jinko Solar heeft recent de productgarantie verlengd van 10 naar 12 jaar productie! 

Komt u gerust kijken in onze showroom in Leusden of Breda (op afspraak) of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan over de voordelen van zonnepanelen op uw locatie en kies voor eerlijke zonne-energie door panelen met het hoogste rendement voor een scherpe prijs.
U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar advies van een zonne-energie-expert van Green Recovery.

Over de montage hoeft u zich niet te bekommeren. U zult gegarandeerd langdurig plezier en financiëel voordeel ervaren van uw professioneel geplaatste Jinko Solar zonnepanelen.

Heeft u al een offerte ontvangen? Wij adviseren u om deze te vergelijken met onze offerte, zodat u weet of de aanschaf uw investering waard is. 

Subsidie zonnepanelen voor particulieren

Weet u dat er in veel gevallen subsidiemogelijkheden zijn via uw gemeente of provincie? Wilt u weten wat uw gemeente of provincie doet aan stimulering van duurzaamheid? Kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl external link en vul uw gegevens in of u in aanmerking komt voor subsidie.

Bent u particulier en wilt u gebruik maken van de teruggave van btw voor de aanschaf van zonnepanelen?

Wanneer u zonnepanelen op uw woning heeft aangebracht voor de opwekking van zonne-energie, dan is de kans groot dat u voor de btw afdracht een ondernemer bent. In dat geval kunt u mogelijk btw terugvragen. Dan moet u zich wel aanmelden als btw-ondernemer en btw-aangifte doen. U zult moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Lees hier de informatie van de belastingdienst voor de eigenaren van zonnepanelen. 

Komt u als onderneming in aanmerking voor een subsidie voor het opwekken van zonne-energie?

Voor groot-zakelijke SDE projecten kunt u wellicht gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).  
Deze gunstige regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen.
Eén van de categorieën is de subsidie voor het opwekken van zonne-energie. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de regeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om de ontwikkeling van duurzame energievoorziening in Nederland aan te moedigen. 

Klik hier voor meer informatie over SDE+

 

Jinko Solar zonnepanelen Green Recovery

 

 
   Ga naar het zonnepanelen overzicht