GreenRecovery ZONNEPANELEN

LG Solar zonnepanelen

LG Solar produceert kwalitatieve zonnepanelen met een hoog vermogen en een aantrekkelijk rendement.

Naast Jinko Solar en Canadian Solar biedt Green Recovery ook scherp geprijste zonnepanelen aan van LG Solar. 
De Full Black panelen hebben een vermogen tussen de 325 en 335 Watt en de niet Full Black variant heeft zelfs vermogens uiteenlopend van 340 tot 390 watt.


Wij nodigen u van harte uit in onze showroom met zonnepanelen en warmtepompen in Leusden of Breda.

U hoeft alleen een afspraak te maken en u wordt vrijblijvend geïnformeerd door één van onze zonne-energiespecialisten over de voordelen van LG Solar zonnepanelen of één van de andere kwaliteitsmerken waar Green Recovery vertrouwen in heeft. 

U zult ervan overtuigd worden dat Green Recovery duurzame zonne-energie opwekt door de montage van kwaliteitspanelen met het hoogste energie-rendement... en niet te vergeten, voor een eerlijke prijs!

Bovendien, over de montage hoeft u zich niet te bekommeren. U zult gegarandeerd langdurig plezier en financiëel voordeel ervaren van uw professioneel geplaatste LG Solar zonnepanelen.

Bent u particulier en wilt u gebruik maken van de teruggave van btw over zonnepanelen?

Wanneer u zonnepanelen op uw huis heeft laten aanbrengen voor de opwekking van zonne-energie, dan is de kans groot dat u voor de btw afdracht een ondernemer bent. In dat geval kunt u mogelijkerwijs btw terugvragen. U zult zich moeten aanmelden als btw-ondernemer en btw-aangifte doen. Daarnaast zult u moeten voldoen aan een aantal voorwaarden. Lees hier de informatie van de belastingdienst voor de eigenaren van zonnepanelen. 

Komt u in aanmerking voor subsidie voor groot-zakelijke projecten met betrekking tot duurzame energievoorziening?

Voor groot-zakelijke SDE projecten kunt u wellicht gebruik maken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). 
Deze gunstige regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen.
Eén van de categorieën is de subsidie voor het opwekken van zonne-energie. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de regeling van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) om de ontwikkeling van duurzame energievoorziening in Nederland aan te moedigen. 

Klik hier voor meer informatie over SDE+

LG Solar zonnepanelen

 

 
   Ga naar het zonnepanelen overzicht