GreenRecovery ZONNEPANELEN

Montagematerialen voor zonnepanelen

Het plaatsten van zonnepanelen heeft een grote impact op het uiterlijk van uw dak. Een subtiele en mooie afwerking van het solarsysteem is daarom voor veel huiseigenaren belangrijk. Voor een goede en veilige bevestiging van uw zonnepanelen op een schuin pannendak, golfplaten dak of plat dak, maken wij gebruik van de montagematerialen van Esdec, een Nederlandse producent. Met 20 jaar productgarantie kunt u als klant zeker zijn dat de materialen lang meegaan. Met een speciale calculator kunnen wij voor u uitrekenen hoeveel extra gewicht uw dak zal belasten.

Het bevestigingssysteem van Esdec beschermt uw dak

Bij de installatie van zonnepanelen denkt men vaak niet aan het belang van een goed en functioneel montagesysteem. Dit terwijl het montagesysteem één van de belangrijkste onderdelen van de zonne-energie-installatie is. 

Ontdek de voordelen van de Esdec montagematerialen

Een slechte installatie kan grote invloed hebben op de staat en waterbestendigheid van uw dakconstructie.
De montagematerialen van Esdec zijn zo ontworpen om de impact op uw dak tot een minimum te beperken. Zo hoeft er met ons ClickFit EVO montagesysteem voor pannendaken niet meer geboord te worden in de dakconstructie. Dit zorgt voor een betere waterbestendigheid dan bij andere montagesystemen. Daarnaast kiezen wij voor vuurbestendige, lichte materialen waardoor uw dak zo min mogelijk belast wordt.

Het is niet alleen belangrijk om de impact op uw dak zo laag mogelijk te houden, het solarsysteem dient ook bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals harde wind en sneeuw. Esdec is er in geslaagd een licht, snel en gemakkelijk te installeren montagesysteem te ontwikkelen dat ook nog betrouwbaar en sterk is. De Esdec montagesystemen voldoen aan de strengste veiligheidseisen en hebben meerdere certificaten mogen ontvangen voor bijvoorbeeld vuur- en wind bestendigheid.

De montagematerialen van Esdec zijn leverbaar in een zilveren en zwarte kleur.
De zwarte afwerking past uitstekend bij zwarte zonnepanelen en zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk. Onze montagesystemen zijn daarnaast in hoogte verstelbaar, waardoor u deze naar uw voorkeur kunt instellen.

Meer info gewenst?

U kunt, op afspraak, in onze showroom in Leusden of Breda opstellingen van zonnepanelen bekijken;


U kunt contact opnemen met het filiaal in Leusden (Midden-Nederland) voor het maken van een afspraak of direct bellen: 030-2686052

U kunt contact opnemen met het filiaal in Breda (Zuid-Nederland) voor het maken van een afspraak of direct bellen: 076-3038149

Esdec Montagesystemen

 

Onze eigen installateurs monteren uw Green Recovery zonnepanelen, omvormers en warmtepompen op vakkundige wijze.

Wij zijn uw betrouwbare partners op het gebied van duurzame en effectieve energieproductie én -besparing.


DEPartner duurzame energie partner