WARMTEPOMP VOOR DUURZAAM ENERGIEVERBRUIK

shape divider

Kies een warmtepomp voor duurzaam energieverbruik

 

De behoefte, om ons huis op een duurzame manier te verwarmen en te koelen, wordt steeds krachtiger. Het verbruiken van milieubelastende en schaarse grondstoffen wordt door de overheid steeds zwaarder belast en nodigt huizenbezitters uit om op zoek te gaan naar een duurzaam alternatief.

Om op een duurzame manier te verwarmen en te koelen, is de warmtepomp een interessante optie. Met een warmtepomp kun je besparen op je energiekosten, verhoog je het energielabel van je huis. Daarnaast zorg je met de aanschaf van dit systeem ervoor dat je bewuster omgaat met de schaarse grondstoffen en verlaag je de CO2 uitstoot [footprint] van je huis.

Door het installeren van een warmtepomp te combineren met de komst van zonnepanelen of het uitbreiden van het bestaande PV-systeem [zonnepanelen-installatie], creëer je een energieneutraal huis dat volledig zelfvoorzienend is en niet meer afhankelijk is van de grillige prijzen van energie en de daarbij behorende overheidsheffingen.

Green Recovery geeft advies op maat, elk huis is anders en ook de wensen en verwachtingen zijn verschillend.
Tijdens ons evaluatiegesprek willen we er dan ook graag achterkomen hoe jouw huidige situatie is, wat je graag wilt bereiken en wat voor jouw woning de beste oplossing is.
Hiervoor brengen we uw opties in kaart en komen we met een concreet voorstel, waarbij de kosten en de baten zichtbaar zijn gemaakt.

 

Wil je ook een eerlijk advies over een warmtepomp voor jouw woning, klik dan op onderstaande knop en meld je aan voor het eerste kennismakingsgesprek bij jou thuis.

afspraak