GreenRecovery ZONNEPANELEN

Assortiment warmtepompen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor duurzaamheid en energiebesparing.
Naast het opwekken van zonne-energie, kunt u ook een warmtepomp gebruiken voor ruimteverwarming en koeling. 
Nederland is vooral op het gebied van toepassing in de bestaande woningbouw zeer innovatief. Tegenwoordig wordt warmtepompenergie gebruikt voor het aanmaken van warm tapwater. 
Nieuwe producten als de hybride warmtepomp, ventilatie-warmtepomp en booster-warmtepomp kunnen als typisch Nederlandse innovaties worden gezien, die op Europees niveau steeds meer navolging krijgen. Green Recovery werkt al jaren samen met, Daikon, een Nederlandse topleverancier van hoogkwalittatieve warmtepompen. (zie enkele voorbeelden onderaan deze pagina) ⇓

Bent u geïnteresseerd in de techniek van de warmtepomp? Leest u dan hier verder...

De toepassing van de warmtepomp wordt gezien als een vorm van duurzame energie

Lage temperatuur-omgevingswarmte uit de bodem of de lucht wordt gebruikt voor verwarmingsdoeleinden op een hoger niveau.
Er wordt een vloeistof gepompt in een gesloten circuit. Welke vloeistof er gebruikt wordt, is grotendeels afhankelijk van de druk en de temperatuur in vloeibare of gasvormige vorm.
Deze vloeistof zal veranderen van toestand in gasvorm, hetgeen energie oplevert, en dit alles om een cyclus te creeëren die enerzijds energie wegneemt om deze anderzijds weer af te geven.

De warmtepompen van vandaag maken over het algemeen gebruik van elektrisch aangedreven compressietechniek.

Om u een goed beeld te geven van de manier hoe het precies werkt, krijgt u in deze informatieve video een korte glasheldere uitleg over de werking en de voordelen van het gebruik van warmtepompen. 

 

De warmtepomptechniek is veelzijdig inzetbaar

Tegenwoordig wordt een warmtepomp niet alleen gebruikt om het water in een systeem met vloerverwarming op te warmen, maar kan ook toegepast worden om bijvoorbeeld zwembadwater op een aangename temperatuur te brengen. 

Wanneer u op zoek bent naar een duurzame en financieel interessante mogelijkheid om bijvoorbeeld water, maar ook lucht te verwarmen, dan kan een warmtepomp u de perfecte oplossing bieden. Onze deskundige energie-experts kunnen u adviseren over de mogelijkheden, die het beste passen bij uw situatie. 

Meer informatie gewenst of wilt u een afspraak maken?

U kunt contact opnemen met het filiaal in Leusden (Midden-Nederland) voor het maken van een afspraak of direct bellen: 030-2686052

U kunt contact opnemen met het filiaal in Breda (Zuid-Nederland) voor het maken van een afspraak of direct bellen: 076-3038149

Onze eigen installateurs monteren uw Green Recovery zonnepanelen en warmtepompen vakkundig!


DEPartner duurzame energie partner