GreenRecovery ZONNEPANELEN

Green Recovery levert zonnepanelen in Utrecht

 

Zonnepanelen Utrecht

De omgeving Utrecht wordt steeds duurzamer door de zonnepaneleninstallaties van Green Recovery.
Steeds meer bewoners in de omgeving Utrecht kiezen voor zonnepanelen om zo zijn of haar steentje bij te dragen aan een duurzamere omgeving. Green Recovery helpt de bewoners hierbij door zonnestroominstallaties te plaatsen op de daken van deze panden.
Voordat wij een offerte uitbrengen, zullen wij eerst de situatie ter plekke komen bekijken. Met behulp van google maps kunnen wij gemakkelijk en duidelijk bepalen wat de ligging van een woning is.
Aangezien de foto’s in veel gemeentes verouderd zijn, is het van groot belang dat wij persoonlijk bij u langs komen om het dak te inspecteren en natuurlijk met u als klant kennis te maken. Wij bepalen ter plaatse waar de omvormer moeten komen, hoe de AC en de DC kabels zullen gaan lopen en welke onderdelen er nodig zijn.

Voor deze energiezuinige solarinstallatie in Utrecht hebben wij de volgende materialen gebruikt

Wij hebben op basis van dit bezoek ervoor gekozen om de zonnepanelen plat op het dak te plaatsen in 3 rijen van 4 onder een hoek van 15 graden. De zonnepanelen die gebruikt worden zijn zwarte mono kristallijne zonnepanelen met een vermogen van 265 Watt van het bedrijf Chinaland.
Het gezamenlijke piekvermogen is 3180KWh. De jaarlijkse opbrengst prognosticeren wij dan ook op 2700KWh.
De bevestigingsmaterialen zijn van Flatflix. De omvormer is een Solax 33TL omvormer met 2 MPP trackers en is voorzien van wifi monitoring zodat de klant overal kan kijken hoe het systeem werkt.

Overzicht van de benodigdheden voor het plaatsen van zonnepanelen:

  1. 12 mono kristallijne zonnepanelen all black
  2. Omvormer van Solax 2200TL
  3. Flat Fix bevestigingsmaterialen
  4. Dim-TD heeft de volledige montage en installatie verzorgd


Green Recovery beschikt over een informatiecentrum, waar u duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijfsgebouw kunt bekijken. In een adviesgesprek knnen wij u alles vertellen over zonne-energie en warmtepompen.
Daarnaast kunnen wij u een live demonstratie geven van een werkend zonnestroom installatie systeem dat boven op ons pand staat. U bent op afspraak van harte welkom in ons experience centrum in Leusden of Breda.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

 
   « referentie overzicht