Energiebesparing en verduurzaming

 

Green Recovery is professional in zonne-energie en ondersteunt jou bij het volledige traject in energiebesparing en verduurzaming.

Green Recovery ontwikkelt professionele PV-systemen, ook wel zonnepanelen-installaties genoemd, van klein tot groot, voor de particulier, de ondernemer en de ontwikkelaar, met een uitstekend rendement in energiebesparing.

Wij delen onze kennis aan mogelijkheden en bieden je onze professionele ervaring aan bij het uitrollen van jouw duurzame ambities. Wij ondersteunen je vanaf het eerste contact. Dit begint met het inventariseren van jouw wensen om deze vervolgens overzichtelijk uiteen te zetten in heldere opties, daarbij toetsen we uiteraard jouw mogelijkheden op het energienet, vragen we, wanneer gewenst, subsidie aan en verzorgen we voor jouw project het contact met de netbeheerder. Wij leveren en installeren met ons eigen teams het door jou gekozen PV-systeem [zonnepanelen-installatie] en monitoren zolang jij wilt op afstand de prestaties. Zo blijven wij betrokken bij jouw energiebesparing en verduurzaming en voelen wij ons verantwoordelijk voor het functioneren van jouw PV-systeem.

Hierdoor ervaar je in ons een energieke partner waar je altijd op terug kunt vallen!

Wij installeren volgens Scope 12, NEN 1010 en NEN-EN-IEC 62446, zodat jij de zekerheid hebt van acceptatie en goedkeuring van het PV-systeem door verzekeraar en/of financier.

 

Wil jij besparen op energiekosten bij het verduurzamen van jouw huis of bedrijfspand?

Wij helpen je op jouw locatie of in één van onze informatiecentra in Leusden of Breda, of vanuit ons verkooppunt in Assen. Wij zijn betrokken bij jouw energieambities en bij ons staan jouw wensen centraal. Wij zijn ons ervan bewust dat we elkaar nodig hebben om te leren van de technologische ontwikkelingen, de veranderende vraag en aanbod van energie en spelen in op de actuele overheidsmaatregelen.

Met de gedrevenheid van onze energie-adviseurs voelen we de urgentie om samen met jou nu de stappen te zetten naar een duurzame wereld, waarbij wij de uitdaging energiek en positief oppakken door je gedurende het gehele proces te blijven inspireren voor duurzame mogelijkheden en oplossingen!

 

Maak nu een afspraak