VERDUURZAMING PARTICULIEREN

shape divider

Verduurzaming voor particulieren

De afgelopen jaren is Green Recovery erin geslaagd om geïnteresseerden in Solar energie te adviseren en te begeleiden bij het zelf opwekken van energie met behulp van zonnepanelen in duurzame woonprojecten en bedrijfsprojecten

Green Recovery heeft groene energie-experts in huis, die jou als woningeigenaar kunnen informeren over de mogelijkheden tot verduurzaming voor particulieren. Wij adviseren onze relaties om energiebesparende maatregelen toe te passen, om daarmee de consumptie van brandstoffen drastisch te verminderen. Dit kan worden bereikt door efficiënter gebruik te maken van energie: hetzelfde doen met minder energie en door gebruik te maken van professionele PV-systemen, ook wel zonnepanelen-installaties genoemd.  

Kom eens kijken in onze showroom naar de Solar oplossingen voor huiseigenaren!

Wij zijn gevestigd in een mooi nieuw klimaatneutraal kantoorpand in Leusden, centraal gelegen in Nederland.
Ons kantoor is omgebouwd tot een informatiecentrum met showroom, waar talloze mogelijkheden getoond worden “om slimmer om te gaan met energie” door PV systemen en Solar oplossingen.
Ook in Breda, Noord-Brabant, beschikken wij over een informatiecentrum en showroom.
(Bedrijfseigenaren in de noordelijke provincies kunnen ook terecht bij ons contactpunt voor ondernemers in Assen, Drenthe.)

Wat kan Green Recovery voor jou als huiseigenaar betekenen?

Green Recovery levert de particulier kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs en een hoog rendement.


Klik op ons aanbod op het gebied van verduurzaming voor particulieren: