ZONNEPANELEN VOOR PARTICULIEREN

shape divider

Green Recovery adviseert en levert zonnepanelen aan particulieren

 

Wil jij, net als een miljoen andere aansluitingen in Nederland, zonnepanelen plaatsen, dan is de duidelijkheid over de belofte wat het zonnepaneel brengt, een belangrijke zekerheid.

Zonnepanelen vangen het licht op en zetten dit om in gelijkstroom. Voor het opwekken van stroom is bepalend hoe intens het licht is. Hoe hoger de intensiteit van invalshoek van het licht des te hoger is het vermogen dat wordt opgewekt. De intensiteit is in bepaalde maanden van het jaar hoger dan in andere maanden. Dat komt omdat de hoek waarin de zon licht brengt voor het zonnepaneel in de winter kleiner is dan in de zomer.

 

                    Zie in deze statistiek de gemiddelde energie-opwekking van zonnepanelen verdeeld over het jaar:

gemiddelde energie opwekking per maand

            

 

Green Recovery levert alle gewenste zonnepanelen, met als belangrijkste voorwaarde dat het zonnepaneel geproduceerd wordt door een producent die valt in de categorie Tier 1.

Met de Tier 1 kwalificatie is de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producent en het product geborgd.

 

Een producent voldoet aan de kenmerken en criteria, die zijn opgesteld voor Tier 1 zonnepanelen, als;

  • De producent heeft het gehele productieproces in eigen handen. Er worden geen onderdelen ingekocht, het bedrijf heeft de controle over de gehele productie van het zonnepaneel.
  • De productie is volledig geautomatiseerd en garandeert hiermee een constante kwaliteit.
  • De producent legt de nadruk op onderzoek en ontwikkeling en willen de zonnepanelen continu verbeteren.
  • De Tier 1 merken produceren ten minstens 5 jaar zonnepanelen.

 

Wat is het voordeel van zonnepanelen van Green Recovery?

  • Een uitstekende garantie van een stabiele producent.
  • Een positieve tolerantie, dit houdt in dat deze panelen soms meer rendement leveren dan het opgegeven vermogen.
  • Een zo laag mogelijke temperatuur coëfficiënt, dit houdt in dat de omgevingstemperatuur minder negatieve invloed heeft op het rendement.
  • Het rendement zelf, dit houdt in dat Tier 1 zonnepanelen zich wat opwekvermogen betreft positief onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders.

Onze zonne-energie specialisten berekenen voor de aanschaf het vermogen van jouw zonnepanelen

De capaciteit van zonnepanelen wordt aangeduid met de eenheid Wp [Wattpiek].

Wattpiek is een meeteenheid die gehanteerd wordt om het vermogen van zonnepanelen aan te geven. Hierbij is gemeten onder internationaal vastgestelde standaarden; Sterkte van het licht, kWh/m2, richting van het invallende licht. Onder de ideale omstandigheden [25 graden Celsius] wordt een bepaald vermogen afgegeven.

 

Wat het opwekken van zonne-energie je gaat opleveren is per situatie verschillend. Onder andere het energieverbruik en de ligging van het dak en omgevingsfactoren, bepalen je besparing. Op basis van jouw wensen bepalen we welk paneel en PV-systeem [zonnepanelen-installatie] in jouw situatie de beste kwaliteit versus opbrengst oplevert.

 

Ben je benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in jouw situatie? Laat dan de zonne-energie specialist van Green Recovery je vrijblijvend persoonlijk adviseren en kies voor een PV-systeem [zonnepanelen-installatie], voor het opwekken van eerlijke zonne-energie door panelen, met het hoogste rendement voor een aantrekkelijke prijs.

Ben je op zoek naar een solar-systeem? Klik op de button voor het kennismakingsgesprek met onze zonne-energie expert.

afspraak maken