ZONNEPANELEN VOOR DAKEIGENAREN

shape divider

Met zonnepanelen voor dakeigenaren zijn wij samen op weg naar een klimaatneutraal Nederland 

264 zonnepanelen Wolvega 99.000wp

Dakeigenaren verduurzamen hun bedrijfspand met zonnepanelen die groene energie opwekken, waarmee zij besparen op hun energiekosten.

Green Recovery is ervan overtuigd dat iedereen er beter van wordt, wanneer we meer gebruikmaken van zonne-energie en we zuiniger zijn op de steeds schaarser wordende energiebronnen. Wij verkopen en installeren met onze eigen teams zonnepanelen met een hoog rendement en een goede terugverdientijd. 
De makkelijkste manier om te verduurzamen is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Vele ondernemers hebben deze keuze al gemaakt en ervaren het prettige gevoel van het zelf opwekken van groene stroom. Het aantrekkelijke van zonnepanelen is dat het niet alleen een duurzame oplossing brengt, maar dat je ook bespaart op je energiekosten. Het zelf opwekken van groene stroom middels zonnepanelen wordt nog steeds door de overheid met verschillende subsidies en regelingen gestimuleerd.


Subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen bij bedrijven


De huidige subsidiemogelijkheden voor ondernemers bestaan uit de EIA, de KIA en de ISDE zonnepanelen voor de kleinverbruik-aansluiting [KVA kleiner of gelijk aan 3x80A] met een jaarverbruik van meer dan 50.000kWh.
Daarnaast bestaat er voor elke kleinverbruik aansluiting [KVA kleiner of gelijk aan 3x80A] tot 2031 de mogelijkheid van salderen.*

Voor ondernemers met een grootverbruik aansluiting [GVA groter dan 3x100A] is er de Stimulering Duurzame Energie meestal de SDE++ genoemd. Ook dit jaar kunnen bedrijven en non-profit organisaties hier weer gebruik van maken.*

* Lees de informatie van de Rijksdienst voor ondernemers.

Green Recovery zoekt samen met jou naar de aantrekkelijkste regeling en begeleidt het totale subsidietraject, van aanvraag tot en met het aanmelden van het project bij netbeheerder en/of RVO.

Je kunt rekenen op volledige begeleiding op het gebied van:

 1. Verduurzamen van het pand en opwekken van groene energie
 2. Verhuren van beschikbaar dak
 3. Begeleiding; subsidie traject
 4. Begeleiding; fiscale voordelen
 5. Ondersteuning; netbeheerder
  1.  


De groene energie-specialist van Green Recovery komt op locatie om samen met jou te kijken welke wensen je hebt en wat de opties zijn voor jouw onderneming. Vandaag een afspraakverzoek plaatsen, betekent voor jou dat er binnen 5 werkdagen een afspraak is ingepland. Tijdens dit gesprek leggen we uit wat je van ons kunt verwachten, welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen op jouw bedrijfspand en welke voordelen er te behalen zijn. Binnen 2 weken ligt er een concreet voorstel waarin duidelijk wordt uiteengezet hoe het Solar project zal verlopen.

Na acceptatie van ons voorstel zoeken we samen met jou naar de slimste weg voor het project en regelen we de communicatie met de netbeheerder en vragen waar nodig de subsidie aan. Tijdens het gehele proces stemmen we met elkaar af wat de volgende fase is, zodat helder is wat er staat te gebeuren. Onze jarenlange ervaring met PV-systemen ofwel zonnepanelen-installaties gebruiken we om jouw project soepel af te ronden.

Klik hier voor de voorbeelden van recente Solar projecten voor zakelijk gebruik.


Meer dan 250 zonnepanelen aanschaffen?
Green Recovery biedt kosteloos een draagkrachtberekening aan!


Klik hier voor meer informatie over de montage en de onderconstructie van zonnepanelen

 

Waarom kiezen onze relaties voor Green Recovery?

Green Recovery heeft inmiddels jarenlange ervaring in kleinschalige en grootschalige toepassing van zonnepanelen.
We onderscheiden ons in professionele advisering en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij installeren volgens Scope 12, NEN 1010 en NEN-EN-IEC 62446, zodat jij de zekerheid hebt van acceptatie en goedkeuring van het PV-systeem door verzekeraar en/of financier.

Waar maakt Green Recovery voor mij het verschil op de weg naar energietransitie?

 • Professioneel
 • Persoonlijk
 • Snelle dienstverlening
 • Compleet van advies tot installatie
 • Opbrengstgarantie
 • Kwaliteit en zorgvuldigheid

Waar kan ik op rekenen wanneer ik samen met Green Recovery ga verduurzamen?

 • Een eerlijk en helder advies over de mogelijkheden
 • Zichtbaar maken van het rendement over de investering
 • Een hoog rendement tegen lage kosten
 • Persoonlijke begeleiding vanaf het ontwerp tot de oplevering van het PV-systeem [zonnepanelen-installatie]
 • Monitoring, service en onderhoud

Je wordt bij Green Recovery altijd geïnformeerd door een zonne-energie expert en hij zal tot achter de komma voorrekenen wat jouw voordeel de komende jaren gaat brengen. De voordelen van zonnepanelen vormen de reden dat steeds meer bedrijven gebruikmaken van zonne-energie. Er is niet alleen sprake van een leuk financieel voordeel, maar ook van een milieuvriendelijke keuze. 

afspraak maken