ZONNEPANELEN VOOR GRONDEIGENAREN

shape divider

Grondeigenaren verduurzamen en versnellen de energietransitie met het plaatsen van zonnepanelen in hun zonnepark!

veldopstelling particulier 64 zonnepanelen 23.040wp) heerde overijssel

Je hebt grond, je voelt je betrokken bij het verduurzamen van Nederland en je bent nieuwsgierig of je kunt bijdragen aan het klimaatneutraal maken van jouw omgeving?
Immers, fossiele energiebronnen raken op, CO2 uitstoot is schadelijk voor het klimaat en we willen minder afhankelijk zijn van andere landen als leverancier van olie en gas: er zijn genoeg redenen om over te schakelen naar duurzame energiebronnen. Het klimaatakkoord van Parijs bevestigt dat hier wereldwijd hetzelfde over gedacht wordt. Inmiddels zie je overal om je heen op percelen grond zonneparken verschijnen. Zonneparken, ook wel zonneweides genoemd, zijn letterlijk percelen grond met vele rijen met zonnepanelen voor het opwekken van groene energie.


Misschien vraag jij je als grondeigenaar af of het ook voor jou interessant kan zijn om je grond voor zonnepanelen beschikbaar te stellen.

Green Recovery bemiddelt bij de opstart en de uitvoering van jouw zonne-energie project

Green Recovery helpt je graag om hier een helder antwoord op te geven. Aan de hand van een QuickScan toetsen we de mogelijkheden op het energienet. Met het resultaat van de scan gaan we graag met jou in gesprek om jouw enthousiasme te stimuleren en je te gidsen langs de verschillende opties voor het opwekken van solar-energie. Want er zijn mogelijkheden om het zelf te exploiteren, maar ook kun je de grond voor een bepaalde periode verhuren of zelfs verkopen. Wat voor jou mogelijk en verstandig is, willen we tijdens de eerste kennismaking graag uiteenzetten.

Verhuren of verkopen van je grond voor zonne-energie?

Je grond verhuren of verkopen voor zonnepanelen is goed voor het milieu, maar biedt ook zekerheden voor een gezonde toekomst van je bedrijf. Graag maken we voor jouw grond een QuickScan om de mogelijkheden voor zonnepanelen op je grond te bepalen.
Ben jij de eigenaar van een bedrijfspand met voldoende ruimte voor zonnepanelen? Klik dan op de webpagina voor dakeigenaren voor de mogelijkheden.

Klik hier voor een overzicht van recent gerealiseerde Solar projecten.

Meld je aan en wij gidsen je door de mogelijkheden van je groene ambitie volgens onderstaand traject:

  1. Bemiddeling opstart en uitvoering van jouw zonne-project
  2. Verhuren van je grond
  3. Verkoop van je grond
  4. Begeleiding; subsidie traject
  5. Begeleiding; fiscale voordelen
  6. Ondersteuning; netbeheerder

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op je grond? Ook voor klein-zakelijke klanten kan dit interessant zijn!
Klik op de button!

afspraak maken