Verduurzaming is ons uitgangspunt voor een klimaatneutraal Nederland

De Nederlandse overheid bevordert de groei van zonne-energie. Om ervoor te zorgen dat Nederland in 2050 een duurzaam energiesysteem heeft, speelt zonne-energie een grote rol. Zonnepanelen zetten de straling van de zon om in elektriciteit zonder dat er CO bij vrij komt. Samen met windenergie is zonne-energie de belangrijkste vorm van energie om een duurzaam energiesysteem in Nederland te krijgen. Om tijdig voldoende duurzame energie op te wekken, zijn zowel zonnepanelen op daken als op de grond (zonneparken) nodig.

De Rijksoverheid stimuleert de productie van zonne-energie via subsidies en belastingvoordelen, omdat zonnepanelen nog relatief duur zijn. Er zijn regelingen voor grote projecten van bedrijven. En voor mensen die zonnepanelen op hun eigen dak of op een dak in de buurt willen leggen. De overheid wil namelijk dat het aantrekkelijk is voor de consument om zonnepanelen aan te schaffen.

 

Wij adviseren jou graag bij de verduurzaming door zonne-energie van jouw woning of bedrijfsgebouw

De kracht van Green Recovery is dat wij vanuit onze kennis en ervaring geïnteresseerden in zonne-energie gidsen in het complexe landschap van mogelijkheden bij het verduurzamen van een woning of een bedrijfspand, om zo te besparen op energiekosten. Wij adviseren onze relaties op persoonlijke wijze met het uitgangspunt dat wij in 2030 in een klimaatneutraal Nederland kunnen wonen én werken. Verduurzaming kan uitgevoerd worden op micro- en macroniveau, bij particulieren, ondernemers of locatie-eigenaren van kleine tot grote daken en/of grond. Green Recovery heeft zich gespecialiseerd in alle mogelijkheden rondom zonne-energie en zonnepanelen in het bijzonder. Onze relaties herkennen bij ons de professionaliteit, het teamwork en de gedrevenheid om in het nu het verschil te maken voor de toekomst. Hierbij zijn onze cultuurwaarden; duidelijkheid, oprechtheid, zorgvuldigheid en transparantie, gekoppeld aan onze passie voor verduurzaming. Bij ons staan jouw wensen centraal!

 

Maak nu een afspraak