Ecotap laadpalen voor bedrijven en particulieren 


De tijden veranderen en dat zien we in Nederland terug in ons wagenpark. Vele automerken hebben zich voorgenomen om te stoppen met het maken van auto’s die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Ook de rijksoverheid geeft aan dat er vanaf 2030 een stop komt op het kunnen kopen van een nieuwe, op fossiele brandstof aangedreven auto.

Hierdoor zie je dat er steeds meer elektrische auto’s op de weg verschijnen en daardoor nemen de mogelijkheden om makkelijk op te laden af. Daarom is het voor de bezitter van een hybride of elektrische auto prettig om niet meer afhankelijk te zijn van de openbare oplaadplekken, maar altijd goed voorbereid en vol energie op pad te kunnen gaan met de stroom uit een eigen oplaadpunt. 

Een eigen oplaadpaal is de ideale oplossing, zelf bepalen wanneer en hoe je jouw auto weer voorbereidt op de volgende rit, geeft zekerheid en rust. Je kiest zelf voor welk tarief je de auto laadt, daarbij is een interessante manier om de kosten van stroom te drukken door te kiezen om zelf de energie voor het opladen van de auto op te wekken met zonnepanelen. 

Welke oplossing het beste bij jou past bepalen we graag tijdens ons gesprek bij jou thuis of bij jouw bedrijf.
Tijdens je kennismaking met Green Recovery brengen we in kaart waar je rekening mee moet houden en wat de slimste en duurzaamste opties zijn voor het opladen van jouw auto of voor het totale wagenpark van jouw bedrijf.

De teams van Green Recovery werken met duurzame laadpalen van Ecotap

Ecotap vindt dat door slimme oplossingen we allemaal kunnen bijdragen aan het klimaat. Zo betekent elektrisch rijden schoner en zuiniger rijden. Er wordt geen fijnstof uitgestoten en elektriciteit is voordeliger dan fossiele brandstoffen. 

        Elektrisch rijden?                  Aan jou  de keus, want “you’re in charge” 

Ecotap hecht er aan om die keuze voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat doen we door continu te innoveren in betere met de mogelijkheid tot gepersonaliseerde laadpunten.

Ecotap laadpalen voor elektrisch autorijden, personen- of goederenvervoer met elektrische bussen of vrachtwagens

Ecotap zet voor jou de nieuwste technieken en designs in om daarbij het allerbeste te verwezenlijken; sneller, slimmer, innovatiever, mooier én duurzamer! Technologische vooruitgang betekent per slot van rekening het verschil tussen heden en toekomst. Daar zetten al 63 teamleden van Ecotap zich voor in, met hun kennis, kunde en passie.*

*Tekst Ecotap website 2021

Wil jij een elektrische laadpaal kopen voor installatie bij je woning of jouw bedrijf?

Jouw keuze wordt door onze eigen gecertificeerde teams geïnstalleerd.


De projectleider van het Green Recovery team komt van tevoren in kaart brengen wat jouw wensen betekenen voor het kabeltracé, de plek voor het laadpunt en de aansluiting in de groepenkast. Hierdoor is er duidelijkheid over de werkzaamheden die van tevoren kunnen worden uitgevoerd. Met dit projectplan is het plaatsen van de Ecotap laadpaal in een halve dag uitgevoerd.
Zodra Green Recovery de Ecotap laadpaal heeft geïnstalleerd, leggen we uit hoe alles werkt, zodat jij of je personeelsleden zorgeloos gebruik kunnen maken van het oplaadpunt en jij of je bedrijf volledig in controle bent, ten aanzien van je mobiliteit.

Ben jij nieuwsgierig wat een elektrisch oplaadpunt voor jou betekent?

Klik dan op onderstaande button, vul je gegevens in en binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op voor een afspraak op locatie.

afspraak maken voor een laadpaal