GreenRecovery ZONNEPANELEN

GREEN RECOVERY VERKOOPT EN INSTALLEERT ZONNEPANELEN EN WARMTEPOMPEN MET EEN HOOG RENDEMENT EN GOEDE TERUGVERDIENTIJD

 

Green Recovery is uw leverancier van hoogwaardige zonnepanelen en alle mogelijke varianten van energiezuinige warmtepompen tegen betaalbare prijzen.

Het belang van alternatieve energiebronnen voor particulieren 

Het gebruiken van alternatieve energiebronnen is niet alleen goed voor het milieu; tegenwoordig s het heel aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen voor uw woning. De opbrengst over een aantal jaren zal hoger zijn dan wanneer u de investering niet zou gebruiken voor zonnepanelen maar op een spaarrekening zou zetten. Afgezien van dit voordeel speelt de toenemende waarde van uw huis ook een belangrijke rol. Een woning waarvan de opbrengsten van de zonnepanelen voldoende zijn om de woning van voldoende energie te voorzien, is zeer aantrekkelijk voor potentiele kopers. Deze waardevermeerdering is voor consumenten een extra reden om tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan.

De (regionale) overheid beloont in sommige gemeentes woningeigenaren die voor goede energie kiezen met een subsidie. Het installeren van zonnepanelen valt daar ook onder. Informeert u binnen uw eigen gemeente naar de voorwaarden. 

In ons informatiecentrum annex showroom in Leusden en Breda kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om zich, op afspraak, te laten informeren over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen en warmtepompen. Natuurlijk bezoeken wij u ook graag thuis.
Maakt u een afspraak met onze energie-adviseurs. U kunt contact opnemen met onze vestiging Breda óf Leusden

Het belang van alternatieve energiebronnen voor het bedrijfsleven en non/profitorganisaties

Gaat uw organisatie of bedrijf hernieuwbare energie produceren? Dan kunt u gebruikmaken van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze regeling richt zich op bedrijven en (non-profit)instellingen. Leest u hier de informatie en voorwaarden van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Green Recovery heeft inmiddels jarenlange ervaring in grootschalige toepassing van zonnepanelen en warmtepompen. We zijn onderscheidend in professionele advisering en prijs/kwaliteitverhouding.

Green Recovery streeft mét u naar een leefbare toekomst en een klimaatneutraal Nederland in 2050.

SGZE

Wilt u zonnepanelen aanschaffen?
Verzeker uzelf dat u zaken doet met een betrouwbare partij! 
Green Recovery is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, waardoor u gegarandeerd bent van zorgeloze stroomopbrengsten.

  • Aanbetalingsgarantie:SGZE aansloten bedrijven bieden u als klant maximale zekerheid.
  • Fabrieksgarantie: Naast uw aanbetaling is ook opvolging van fabrieks-garantie gegarandeerd.
  • Geschillenregeling: SGZE leden onderschrijven de geschillenregeling en dat biedt u zekerheid.

 

Download hier de garantieregeling

 

Onze eigen installateurs monteren uw Green Recovery zonnepanelen en warmtepompen vakkundig! Wij zijn uw betrouwbare partners op het gebied van duurzame energieproductie.


DEPartner duurzame energie partner