OVER GREEN RECOVERY

shape divider

Aangenaam... mogen wij ons even voorstellen?

De oprichter van Green Recovery, Bart Willem Smink, is in 2013 in Den Dolder gestart met de ontwikkeling en uitvoering van zonne-energie projecten en Solar systemen. Zijn belangrijkste overtuiging is dat er behoefte is bij particulieren en ondernemers om persoonlijk en deskundig geholpen te worden bij het verduurzamen van hun woning of bedrijf.

De afgelopen jaren is Green Recovery erin geslaagd om geïnteresseerden in Solar energie te adviseren en te begeleiden bij het zelf opwekken van energie met behulp van zonnepanelen in zonneparken, zonneweides, in duurzame woonprojecten en bedrijfsprojecten.

In de loop der jaren is ons bedrijf gegroeid en ons personeelsbestand van energie-experts gegroeid, daardoor groeiden wij letterlijk uit ons jasje en zijn wij verhuisd naar een mooi nieuw klimaatneutraal kantoorpand in Leusden, centraal gelegen in Nederland.

 

Wat kan Green Recovery voor jou betekenen op het gebied van duurzaamheid?

Green Recovery verduurzaamt de particuliere en de zakelijke markt! We leveren zonnepanelen en laadpalen voor verduurzamingsprojecten van consumenten, bedrijven en non-profit organisaties.


Green Recovery levert kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs en een hoog rendement.
Door te kiezen voor Green Recovery als partner in duurzame energie, ben je verzekerd van een aanzienlijke energiebesparing.
Onze groene-energie experts adviseren onze relaties om energiebesparende maatregelen toe te passen, om daarmee de consumptie van brandstoffen drastisch te verminderen. Uiteraard kan dit worden bereikt door efficiënter gebruik te maken van energie: hetzelfde doen met minder energie en door gebruik te maken van professionele PV-systemen, ook wel zonnepanelen-installaties genoemd. 

Green Recovery is aangesloten bij SGZE Stichting Garantiefonds Zonne-Energie... voor extra zekerheid en garantie voor onze klanten!

Je wilt zonnepanelen aanschaffen, maar je wilt wel de zekerheid dat het allemaal goed gaat. Green Recovery heeft gekozen om zich aan te sluiten bij het garantiefonds SGZE. Hiermee ben je verzekerd van het feit dat je zakendoet met een betrouwbare zonnepanelen partij.

De zekerheden die SGZE garandeert betekenen voor jou een zorgeloos PV-systeem ofwel zonnepanelen-installatie en eerlijke stroomopbrengsten.
Om aangesloten te zijn bij de SGZE heeft Green Recovery een uitgebreid selectieproces doorlopen en met succes!
 

De zekerheden wij, door onze certificering van SGZE, aan jou geven zijn samengevat;

  • De aanbetalingsgarantie: de bij SGZE aangesloten bedrijven bieden je als klant maximale zekerheid dat een aanbetaling ook goed wordt besteed.

    De fabrieksgarantie: naast jouw aanbetaling is ook opvolging van de fabrieksgarantie gegarandeerd

  • De geschillenregeling: SGZE leden onderschrijven de geschillenregeling en dat biedt je extra zekerheid


Klik hier voor meer informatie over het Garantiereglement van SGZE