GreenRecovery ZONNEPANELEN

Installatie van zonnepanelen in Leusden (Achterveld)

Green Recovery installeert zonnepanelen op een een boerenschuur op het zuiden in Leusden

Zonnepanelen Leusden Achterveld

In Nederland zijn er veel particulieren en bedrijven die interesse hebben in zonnepanelen, echter zijn er weinig ‘perfecte’ daken waarop dit kan worden geïnstalleerd. De daken liggen ofwel niet pal op het zuiden, hebben last van schaduwvorming, als het winter wordt en de zon lager komt te staan pakken ze minder zon op. Allerlei oorzaken die het rendement verlagen, vandaar dat we hier in onze berekening altijd rekening mee houden zodat de klant weet wat z’n opbrengst ongeveer zal zijn.

Dit dak in Leusden ligt perfect op het zuiden en heeft geen last van schaduwvorming. We hebben het dak ingemeten en we hebben gekozen voor de volgende opstelling, 2 rijen van 5 panelen, 1 rij van 4 en 1 rij van 3 zonnepanelen. Deze 17 panelen hebben een piekopbrengst van 4590KWh en gezien de ligging van het dak zal dit op jaarbasis uitkomen op zeker 4000KWh.
Deze opbrengst zorgt ervoor dat deze familie voor een groot deel zelfvoorzienend is geworden.

De installatie is gedaan door een bevriende installateur van de familie met wat ondersteuning van Green Recovery.
De hele installatie inclusief aansluiting op de meterkast is binnen één werkdag afgerond en de omvormer sloeg diezelfde middag nog aan.

 

Green Recovery heeft de volgende zonnepanelen, omvormer en materialen geplaatst.

  1. Zonnepanelen hebben een hoog vermogen van 270watt en hebben monokristallijne zonnecellen en zijn ‘all black’
  2. Het montagemateriaal is van Clickfit
  3. De omvormer die er hier gebruikt is is van SMA en het type is SB4000-TL21

Wit u zien hoe een zonne-energie installatie werkt dan heeft Green Recovery goed nieuws voor u. In Leusden en Breda heeft Green Recovery een Experience centrum waar wij kunnen adviseren op het gebied van zonne-energie en warmtepompen. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken.

 
   « referentie overzicht