GreenRecovery ZONNEPANELEN

Zonnepanelen

Heeft u nog geen zonnepanelen op uw woning of op uw bedrijfspand?

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten.
Wat het opwekken van zonne-energie u gaat opleveren is per situatie verschillend. Ondermeer uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing.

Bent u benieuwd naar de opbrengst van zonnepanelen in uw situatie? 

Laat Green Recovery u gratis & vrijblijvend persoonlijk adviseren en kies voor eerlijke zonne/energie door panelen met het hoogste rendement voor een scherpe prijs.
Wij leveren en monteren zonnepanelen van diverse gerenommeerde merken als Jinko Solar, LG Solar en Canadian Solar.
Fijn om te weten, u wordt bij Green Recovery altijd geïnformeerd door een zonne-energie-expert.

Heeft u al een offerte ontvangen? Wij adviseren u om deze te vergelijken met onze offerte, zodat u weet dat het uw investering waard is. 

Subsidie op zonnepanelen wordt door verschillende overheidsinstanties gegeven. In 2020 namelijk, moet de overheid haar klimaatdoelen bereiken. Door de subsidie op zonnepanelen wordt zonne-energie gestimuleerd en wordt de CO2-uitstoot verminderd.

Subsidie zonnepanelen voor particulieren

Er zijn subsidiemogelijkheden via uw gemeente of provincie en er bestaan mogelijkheden om via een lening zonnepanelen aan te schaffen. Wilt u weten wat uw gemeente of provincie doet? Kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl en vul uw gegevens in of u in aanmerking komt voor subsidie.

BTW teruggave voor particulieren

Het meest aantrekkelijke alternatief voor de subsidie zonnepanelen is de BTW-teruggave-regeling. Hierbij kan een particulier de BTW op de gehele investering terugvorderen bij de belastingdienst. Dit is mogelijk sinds een uitspraak van het Europese hof dat iemand die stroom levert gezien mag worden als ondernemer. Hiervoor moet u als particulier een aantal stappen doorlopen. Lees hier de informatie van de Belastingdienst voor eigenaren van zonnepanelen.

SDE Zakelijke subsidie voor bedrijven en (non-profit)instellingen

Laat u ook eens informeren of uw bedrijf of organisatie in aanmerking komt voor de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). waarmee het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland stimuleert. Klik hier voor meer informatie!

Omdat er veel variatie in vastgoed is, kijken wij per geval naar de beste manier om energie – soms veel energie! – te besparen. Dit is niet alleen mogelijk door stroom op te wekken met zonnepanelen, maar ook door uw woning of bedrijfspand te verwarmen met een warmtepomp.
Klik hier voor de voordelen van duurzame warmte-energie door het gebruik van een warmtepomp.

Green Recovery informeert u graag persoonlijk over duurzame energie-opwekking. Maak vandaag nog een afspraak!

De volgende merken bieden betrouwbare duurzame zonnepanelen voor de zakelijke en particuliere markt:

Samen met Bouwbedrijf Bloemendal uit Leusden maken wij, voor de montage van uw energiebesparende producten, gebruik van ons eigen installatiebedrijf DEPartner uit Leusden.

Green Recovery adviseert over energietransitie en verkoopt groene energiebesparende zonnepanelen en warmtepompen aan de zakelijke en particuliere markt.

DéPartner Leusden

 

 

Wilt u zonnepanelen aanschaffen?∗
Verzeker uzelf dat u zaken doet met een betrouwbare partij! 
Green Recovery is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, waardoor u gegarandeerd bent van zorgeloze stroomopbrengsten.

∗ Bij Green Recovery betalen particulieren pas nà installatie (er is geen aanbetaling vereist!)

Download hier de garantieregeling